You are currently viewing Veganske bokhvete pannekaker

Veganske bokhvete pannekaker

Veganske bokhvete pannekaker

Oppskrift ca 4 mellomtykke pannekaker

• 1,5 dl bokhvetemel
• 1 dl havremel
• 1 ts bakepulver
• 1/2 ts himalayasalt
• 1 ss chiafrø
• 3 dl plantebasert melk (havre, mandel eller kokos melk)
• 1 ss økologisk honning
• 1 ss eplecider eddik
• 1 ss kaldpresset olje (oliven, rasp eller kokosolje)

Slik gjør du:

  1. Ha alt det tørre i en bolle. Mix sammen.
  2. Bland inn de våte ingrediensene og la røren hvile i ca 15 minutter- gjerne lenger om du har tid.
  3. Stek mellomtykke gylne pannekaker på middels varme i f.eks rapsolje eller kokosolje.
  4. Topp med det du ønsker. Feks flytende honning og brie er veldig godt. NYT sunne pannekaker med god samvittighet!

#bokhvetepannekaker#glutenfri#vegansk

Se oppskrift på;

Kikertpannekaker med chili og koriander
Proteinpannekaker

Oppskriften på bokhvete pannekaker er inspirert etter at jeg spiste dem i Nepal i Muktinath etter eventyr trekking i Annapurna ♥ De serverte dem med lokale økologiske epler og kanel.

• Mer inspirasjon? Se flere sunne oppskrifter her.