Veganske bokhvete pannekaker
Oppskrift ca 4 mellomtykke pannekaker
• 1,5 dl bokhvetemel
• 1 dl havremel
• 1 ts bakepulver
• 1/2 ts himalayasalt
• 1 ss chiafrø
• 3 dl plantebasert melk (havre, mandel eller kokos melk)
• 1 ss økologisk honning
• 1 ss eplecider eddik
• 1 ss kaldpresset olje (rasp eller kokos) til steking
Slik gjør du:
- Ha alt det tørre i en bolle. Mix sammen.
- Bland inn de våte ingrediensene og la røren hvile i ca 15 minutter- gjerne lenger om du har tid.
- Stek mellomtykke gylne pannekaker på middels varme i f.eks rapsolje eller kokosolje.
- Topp med det du ønsker. Feks flytende honning og brie er veldig godt. NYT sunne pannekaker med god samvittighet!
#bokhvetepannekaker#glutenfri#vegansk
Se oppskrift på;
• Kikertpannekaker med chili og koriander
• Proteinpannekaker
[su_quote]Oppskriften på bokhvete pannekaker er inspirert etter at jeg spiste dem i Nepal i Muktinath etter eventyr trekking i Annapurna ♥ De serverte dem med lokale økologiske epler og kanel.[/su_quote]
• Mer inspirasjon? Se flere sunne oppskrifter her.