You are currently viewing Raw sjokolade bananbrød

Raw sjokolade bananbrød

Raw sjokolade bananbrød

Raw betyr at den ikke er varmebehandlet. Dvs ingen steking! Oppskriften inneholder smarte karbohydrater, sunt fett og naturlig søtning!

Enkel oppskrift på bananbrød som inneholder mange næringsrike ingredienser som havre, mandel, rå kakao, kokos og valnøtter. Super som mellommåltid, før/etter trening eller som kos

Ingredienser

1 dl økologisk havregryn
0,5 dl mandler
0,5 dl valnøtter
2 ss kokosmel eller kokosflak
1 dl rå kakao
en klype himalayasalt
1/2 ts bourbon ekte vaniljepulver
0,5 dl agavenektar (alternativ flytende honning)
3 økologiske bananer (kjøp alltid økologiske bananer!)
0,5 dl flytende økologisk kokosolje

Slik gjør du:
raw bananbrød

  1. Start med å kjøre havregryn, mandler og valnøtter i en blender.
  2. Tilsett resten av de tørre ingrediensene og blend sammen. Hell over i en separat bolle.
  3. Videre så blendes banan og agavenektar/honning sammen. Tilsett så de tørre ingrediensene og flytende kokosolje. Blend alt godt sammen.
  4. Videre fordel utover med en slikkepott i en brødbakeform/avlang kakeform som er dekket med bakepapir.
  5. Sett formen i fryseren. Den er spiseklar etter ca 1 time.
  6. Skjær opp bananbrødet etter ønske.
  7. Kan oppbevares i kjøleskap i noen uker eller flere måneder i fryseren.
  8. Perfekt som et lite mellommåltid eller påfyll av energi før/etter trening

#raw #bananbrød #råkakao