Raw appelsinbrownies
∇ Oppskriften er gluten og melkefri kun med naturlig søtning
∇ Raw betyr ingen varmebehanding
–Raw Food er vegansk mat som ikke er varmet til mer enn 42 grader for å bevare enzymer og næring
Ingredienser:
- 250 gram myke naturlige dadler
- 25 g rå kakao
- 2 ss flytende økologisk kokosolje
- saften av en halv liten appelsin
- 2-3 ts finhakket økologisk appelsinskall
- 1 ts appelsin essens (kan sløyfes)
Topping
- Finhakket valnøtter
- Gojibær
- Kokosflak
Slik gjør du:
Raw appelsinbrownies med valnøtter, gojibbær og kokosflak
- Ha alle ingredienser i en foodprosessor. Miks til du får en jevn myk blanding.
- Fordel blandingen med en slikkepott utover en liten rund kakeform eller en liten avlang brødform (kledd på et bakepapir).
- Toppingen trykkes litt ned i brownien slik at den fester seg bedre.
- Legg i fryseren i ca 1 time før den er spiseklar.
- Del brownien opp i små biter.
- Oppbevares i tett boks i kjøleskap eller fryseren. Så godt at du knapt klarer å stoppe!!!
#dadler#råkakao#appelsin#valnøtter#gojibær#kokosflak
#antioksidanter #naturlig søtt #ren nytelse
- Les også: Oppskrift på energi nøttekuler
Kilder: Oppskriften er inspirert fra raw food blogg, med en egen vri.