Disse lager jeg når jeg har lyst på pannekaker. Jeg putter alltid litt ekstra i røren slik at de metter lenger og gir mer næring. Denne oppskriften inneholder chiafrø og proteinpulver og gjør pannekakene til et fullverdig måltid.
Chiafrø gir ekstra næring og i tillegg så binder chiafrø røren. Synergy plantebasert proteinpulveret inneholder brun ris, erter og hamp protein. En scoop gir 20 gram proteiner.
PROTEINPANNEKAKER
Ingredienser 2 personer, ca 6-8 pannekaker
2 økologisk egg
2, 5 dl spelt mel (kan erstatte noe av speltmelet med 2 ss bokhvetemel og 1 ss kokosmel)
2 ss chiafrø (binder røren)
5 dl mandelmelk
1 scoop planteforce synergy protein naturell smak Få 10 % på Arnika med kode 107024
en klype havsalt/himalayasalt
SMØR til steking Røros smør gir fantastisk smak
Topping
Blåbær
eventuelt litt kokosblomssukker
Slik gjør du:
- Visp sammen egg og halvparten av melken
- Tilsett melet og visp til alle klumpene er borte
- Bland inn salt, chiafrø, en scoop med proteinpulveret og rør inn med resten av melken.
- La stå i minst 30 min slik at røren får satt seg. Chiafrøene vil starte å svelle opp.
- Sted pannekakene så tynne som mulig på middels høy temperatur i smør.
- Servere med blåbær
- Nyt!
#proteinpannekaker #blåbær