You are currently viewing Protein balls- vegansk!

Protein balls- vegansk!

Tidligere kjøpte jeg ofte protein barer på helsekost. De er dyre og inneholder ofte whey (melkeprotein) som jeg ikke er så fan av og ofte kunstig søtningstoffer. Nå har jeg begynt å lage mine egne. Det sparer jeg mye på og så vet jeg nøyaktig hva som er i dem! Jeg bruker vegansk kvalitet proteinpulver med  proteinkilder fra: erter, hamp og/eller økologisk brun ris. Jeg bruker denne: Plantforce Synergy proteinpulver. Jeg velger også alltid naturell proteinpulver uten smak og søtning. Du kan heller tilsette din egen naturlige smak og søtning.

Protein barer/balls er smart å spise med høy intensitet trening/ekstra lange krevende turer hvor kroppen trenger ekstra proteiner for å restituere seg raskere. Det er mye rimeligere å lage selv og dessuten så velger du nøyaktig hva du skal tilsette i dem. Velg kvalitet proteinpulver og naturlig søtning. Disse protein balls inneholder bare gode byggeklosser til kroppen og gir naturlig energi fra råhonning og kakao.

Protein balls , 5 store

• en håndfull Mandler
• en håndfull Valnøtter
1 ss gojibær
1 ss kakaonibs
2 ss råkakao
1 liten scoop synergy protein pulver
1 ss kaldpresset kokosolje
1 stor ss rå lynghonning
2-3 dråper wild orange for essens (kan sløyfes)

Slik gjør du

  1. Bland alle ingrediensene godt sammen i en kjøkkenmaskin.
  2. Form til kuler
  3. Oppbevares i kjøleskapet i tett boks eller glass krukke.
  4. Pakk dem inn i beewraps når du skal ha med på trening eller tur.

#proteinballs