NØTTEBRØD
Enkelt og raskt brød uten elting eller heving.
Brødet er rik på proteiner, fiber og sunne fettsyrer. Gluten og melkefritt!
Ingredienser:
- 6 egg
- 1 dl flytende kokosolje
- 2 ts havsalt/himalayasalt
- 120 gram av hver av følgende ingredienser; valnøtter, mandler, solsikkerkjerner, gresskarkjerner, linfrø og sesamfrø
Slik gjør du:
- Rør sammen alle de tørre ingrediensene i en bolle. Nøttene trenger kun å grovhakkes.
- Tilsett vispet egg og flytende kokosolje.
- Hell massen i en smurt brødform og la blandingen svelle i 30 min.
- Stekes på 175 grader midt i ovnen i ca 50 til 60 minutter.
- Oppbevar brødet i kjøleskap slik at det holder seg lenger, spesielt på grunn av fettsyrene.
- Nyt med godt pålegg
#nøttebrød #proteinrikt #eltefritt #hevefritt