You are currently viewing Naturen er det beste stedet å koble av og hente energi

Naturen er det beste stedet å koble av og hente energi

Jeg har skrevet mange innlegg om naturens helse kraft og det er fordi jeg til stadighet erfarer hvor kraftfull naturen er.(oversikt i bunn over alle innleggene). Mitt levebrød er basert på å være aktiv i naturen og jeg blir fremdeles like bergtatt over hvor fantastisk naturen er. Hvor godt det føles etter en dag ute i skogen eller på fjellet. Naturen er stedet jeg finner klarhet og kommer i kontakt med min kreativitet. I naturen kjenner jeg meg automatisk mindfull. Det blir naturlig og enkelt å være tilstede i nuet. Jeg har en fasinasjon mot trær, høye fjell og havklipper. De gir meg en spesiell styrke og kraft. Jeg opplever at de jeg har med meg på tur/reise også opplever den samme kraften naturen har og energien den gir.

 Naturen er det beste stedet å koble av og hente energi.

Naturen er en gavepakke til oss mennesker og et verdifull sted å tilbringe tiden sin. Naturen gir energipåfyll og naturlig sanseinntrykk som ikke kan sammenlignes med noe annet. Frisk luft, ekte lys som stimulerer serotonin nivået i hjernen, naturlig antioksidanter igjennom kontakt med bakken/trær/fjell/hav. Kroppen produserer endorfiner etter timer med gåtur og det er en grunn for at folk blir i veldig godt humør etter en tur. Kropp og sinn blir rett og slett veldig glad av det! Naturen inneholder et kraftig energifelt som påvirker oss energisk på alle plan. Jeg er en natur junkie og kan nesten ikke leve uten en tur hver dag:) Fysisk aktivitet ute er en forutsetning for balanse i hverdagen og god helse, iallefall for meg.

Vær ute i naturen så ofte du kan

#Livet er best ute

Alle foto/alle rettigheter: Kaisa Hafredal
Bildene er fra marka på Østlandet, Lofoten, Jotunheimen, Mallorca, Mont Blanc og Sør- Afrika.

• Bli med på vandringreiser til mange spennende reisemål med meg

Walk, Walk, Walk! balanseihverdagen/walk-walk-walk-i-naturen

Naturen vet best: balanseihverdagen.sprekeste-kommer-naturen/

Helse på grønn resept : balanseihverdagen/naturopplevelser

• Jording! balanseihverdagen.jording