You are currently viewing MYLK av havre og mandel

MYLK av havre og mandel

Lege og kostholdsekspert Berit Nordstrand har i disse dager lansert MYLK. Den lanseres på Meny, men vil nok komme i flere butikker og helsekostkjeder etterhvert.

Mylk er plantebasert melk, usøtet med havre og mandel. Mylk kan erstatte kumelk for deg som ikke tåler laktose eller kasein (melkeprotein). Eller for deg som ikke liker eller ønsker å drikke kumelk. Mylk kan erstatte kumelk i alle oppskrifter. Grøt, lapper/pannekaker, kaker, smoothie, kaffedrikker  etc. Og er perfekt i kjøleskapsgrøt.

Mylk kommer i to varianter. Den ene er kun med havre og er tilsatt kalsium og vitamin D. Den andre er en blanding av havre og mandel med soyalecitin. Begge er usøtet og veganske. Og har en fantastisk smak og konsistens. Det er over 14 % havre i Mylk og det er langt mer enn dem som finnes på markedet i dag. De fleste ligger mellom 3-10 % havre.

I det daglige kostholdet er det fint å variere med havre, mandel og kokosmelk. Det er forsåvidt enkelt å lage melk selv, men i blant så er det supert å kunne kjøpe gode produkter slik som Mylk.

Jeg er stor fan av kjøleskapsgrøt til frokost. Det lager jeg hver kveld og da er det fint å variere med havre, mandel og kokosmelk. Samt naturell yougert og kefir.

[custom_list]

[/custom_list]

#mylk #madeby #Berit Nordstrand #bragodt