You are currently viewing LYSBEHANDLING MED RØDT- OG INFRARØDT LYS- Salg av Photizo og Redline pad

LYSBEHANDLING MED RØDT- OG INFRARØDT LYS- Salg av Photizo og Redline pad

Lys terapi

LED lysbehandlinger med RØDT- OG INFRARØDT LYS

Studer har gitt følgende fordeler av lysbehandling:

• Smertelindrende (nakke, skulder, albue etc)
• Framskynder tilhelingsprosessen ved idrettsskader og hudskader
• Reduserer betennelse
• Øker ATP energi feltet- igang setter endorfin som er kroppen morfin
• Stimulerer blodsirkulasjonen
• Stimulerer cellene
• Stimulerer kroppens healingsprosess
• Stimulerer hudens tilhealing som arr, hudsår etc
• Stimulerer kollagenproduksjonen som kan redusere rynker
• Klinisk bevist effekt
• Ingen kjente bivirkninger
• kan brukes daglig ved behov
• Økonomisk

Uavhengig forskning har vist at lys av rett bølgelengde kan gi cellene nødvendig energi for å få i gang og raskt stimulere kroppens egenhelingsprosess. Fordelene med LED lysbehandling har blitt vist i vitenskapelige studier og i en rekke kliniske studier/case gjennom blant annet NASA og DARPA i USA.

SALG AV PRODUKT
Photizo er et lysbehandlings apparat som brukes manuelt på områder du ønsker å behandle. Dette er et apparat alle burde ha i hjemmet for selv behandling for seg selv eller kjæledyr. 

Photizo er en håndholdt, ladbar og effektiv lysbehandlingsenhet som avgir rødt og infrarødt lys ved spesifikke bølgelengder og frekvenser. Det forhåndsprogrammerte behandlingsprogrammet starter med et tastetrykk og gir en effektiv dose på x antall sekunder, fra 20-40 sekunder. Den kommer i 3 ulike varianter. Skincare, Sport og Pain Relif. Apparatene kan brukes på alle områder uavhengig av hvilke type du velger. Om du skal bruke den mest til smertelindring kjøper du Pain relif, men du kan også bruke den på idrettskade og hudskader. Det er antall pulseringer som skiller de enkelte variantene.

Photizo er spesialtilpasset for å passe til et bredt spekter av bruksområder og kan bidra til å lindre smerter og redusere hevelse og betennelse. Dette kan gi raskere legning og rehabilitering i tilfelle skader. Eksempler på vanlige bruksområder er: Betennelse, div. sportsskader, overanstrengelse, løpe-kne, tennis- og golfalbuer, anspente muskler, hevelse, smerter og skader. Lysbehandling med rødt lys er effektivt for behandling av problemer nær huden som sår, kutt, arr og er også effektivt for behandling av infeksjoner. Lysbehandling med infrarødt lys er effektivt for behandling av skjelett, ledd og dype muskler. Ved behandling med lysbehandling kan blodsirkulasjonen og lymfesirkulasjonen øke, noe som kan gjøre det lettere for kroppen å øke oksygenering og forbedre kroppens evne til å håndtere slaggprodukter.

Photizo lysbehandlingsenhet avgir rødt og infrarødt pulserende lys ved bestemte bølgelengder og frekvenser.
Bølgelengde: Rødt lys 633 nm og infrarødt lys 850 nm
Utgangseffekt: 1300 mW
Behandlingsområde: 4,7 cm2
Enheten veier; 280 gram og er ergonomisk designet for jevn håndtering. Enkel å ta med på reise.
Tilbehør: Leveres med en strømadapter, oppbevaringspose og brukerinstruksjoner.

Hvor ofte skal du behandle? Det er forskjellig fra person til person og fra skade til skade. I begynnelsen anbefaler vi at du behandler hver dag. Når du da opplever at området er bedre, kan du gjøre det ved behov. Kan også brukes på kjæledyr.

Photizo Kr 3900,- inkl mva + porto

Ta kontakt for bestilling og info 

 

SALG AV PRODUKT
Redline pad (lysbehandling som behandler større området)

Redline pad er en brukervennlig lysbehandlingspad med rødt og infrarødt lys med bølgelengdene 660nm / 850nm som gjennom studier viser å kunne ha terapeutisk effekt. Redline-pad lyser i 30 minutter og kan lett slås på igjen via en på/av bryter på kabel. Her trenger du ikke å holde en maskin, men bare sette den på det området du vil behandle. Man legger padden på utsatt område og lar den behandle området. Du kan oppleve at områder du behandler begynner å pulsere, stråle, verke, blir varmt osv. Det er en reaksjon på at noe skjer i kroppen. Dette indikerer at kroppen har startet en prosess i å reparere området.

Stiv nakke, skulderbetennelse, senebetennelser, stive muskler og vonde knær kan behandles med Redline pad. Den kan gi smertelindring og tilheling av skadet vev. Lysbehandling med rødt og infrarødt lys kan øke blodtilførselen ved å stimulere dannelsen av nye kapillærer og blodårer for å erstatte celler som er skadet. Dette framskynder tilhelingsprosessen ved å gi cellene mer oksygen og næring som trengs for å helbrede skadede celler. Den framskynder også fjerning av avfallsstoffer på skadet område.

Hvor ofte skal du behandle? Det er forskjellig fra person til person og fra skade til skade. I begynnelsen anbefaler vi at du behandler hver dag. Når du da opplever at området er bedre, kan du gjøre det ved behov.

Fakta REDLINE PAD:

Rødt lys: 660nm (80 dioder)
Infrarødt lys: 850nm (72 dioder)
Pulsering og tid: 5 ulike frekvenser i 6 sykluser. Padd stenges automatisk av etter 30 minutter.
Uteffekt: 8000mW
Antall dioder: 152
Størrelse: 35×17 cm
Tilbehør inkludert i pakken: Eksternt batteri (må lades før bruk), pose til eksternt batteri, to ulike størrelser på belte (85 cm og 45 cm).
Informasjon:

Redline Pad Kr 4995,- inkl mva + porto

Ta kontakt for bestilling og info 

 

1. LED lysbehandling, fotobiomodulasjon, stimulerer produksjonen av ATP i mitokondrien
Mitokondrien har en viktig rolle i metabolismen, det produserer adenosintrifosfat (ATP). ATP brukes som energikilde i de fleste prosesser i cellene. Uten ATP slutter cellene å fungere. Økning av ATP-produksjonen gjør det lettere for cellene å ta opp næring raskere og kvitte seg med avfallstoffer. ATP gir cellene energien som driver den kjemiske reaksjonen i cellene. ATP-produksjonen øker gjennom lysbehandling ettersom koherent lys i optimal bølgelengde gir cytokrom b-strukturen energi så den kan donere større mengde elektroner til elektrontransportkjeden for å øke produksjonen av ATP.

2. LED lysbehandling, fotobiomodulasjon, snur celledødsprosessen og sikrer cellereperasjonen
Etter en skade når cellen raskt en tilstand der celledød er uunngåelig. Hvis man behandler med LED lysbehandling umiddelbart etter skaden har skjedd, kan denne prosessen snus gjennom at man øker ATP-produksjonen.

3. Cellulær regenerering
Når en celle er død, trenger kroppen nye celler til å erstatte skadede celler. Rød og nær infrarød lysbehandling hindrer overproduksjon av arrvev og gir raskere cellulær regenerering. Denne regenereringsprosessen er i alle celletyper. Når en celle har blitt styrket med lysbehandling, kan de gjenvinne normal funksjon og lage nye blodkar, nervevev, benceller, brusk etc. Lysbehandling (fotobiomodulasjon) forårsaker ikke cellulær overvekst eller kreft – cellene lades bare for å gjenvinne sin normale funksjon.

4. Tilheling av betennelse og økt lymfatisk aktivitet
Selv om betennelsen er nødvendig, kveler det cellen. Fotobiomodulasjon lysbehandling demper betennelsen og hjelper cellen å ta opp næringsstoffer og oksygen fra omkringliggende vev og blodkar. Lysbehandling lindrer ischemi og stopper kvelning av cellen. Ødem består i utgangspunkt av to komponenter: en del med væske som kan evakueres gjennom blodsystemet og en proteinholdig komponent som som skal evakueres gjennom lymfesystemet. Forskning har vist at lymfesystemets kardiameter og flyt i lymfesystemet kan dobles ved lysbehandling. Venøse og arterielle diameter kan også øke. Dette innebærer at begge komponentene av ødemet kan tømmes raskere for å minske hevelse.

5. Økt aktivitet i immunforsvaret
Nær-infrarødt lys har vist seg å øke immunforsvarets funksjon. Den eksakte mekanismen på hvordan dette skjer er ikke kartlagt, men en rekke studier har vist en systemisk effekt på pasienten hvor lysbehandling blir brukt. Det vil si at ved en lokal behandling av et sår med lysbehandling øker immunforsvaret generelt.

6. Fotobiomodulasjon lysbehandling øker blodtilførselen
Øker blodtilførselen til området ved å stimulere dannelsen av nye kapillærer og blodårer for å erstatte skadede celler. Dette framskynder tilhelingsprosessen ved å gi cellene mer oksygen og næring som trengs for å helbrede skadede celler. Den framskynder også fjerning av avfallsstoffer fra det skadede området. Lysbehandling har en vasodilaterende effekt.

7. Systemisk effekt og reduserer irritasjon av nervevev
Fotobiomodulsjon lysbehandling bidrar til å redusere irritasjon av nervevev og kan dermed redusere smerte. Det forekommer også en kraftig økning av endorfiner og serotonin, som gir ytterligere systemisk smertelindring og beroligende effekt. Dette har en stor betydning ved akutt og kronisk smertelindring.

8. Fotobiomodulasjon lysbehandling regulerer produksjonen av kollagen
Kollagen er et protein som er den viktigste byggesteinen i reparasjon av skadet vev og for å erstatte gammelt vev. Ved å øke og regulere produksjonen av kollagen dannes det mindre arrvev. Lysbehandling fører ikke til overproduksjon av kollagen- det hjelper cellene å produsere optimale nivåer som kreves ved tilheling.

 

Kilder:

www.photizo.net
www.redlinelighttherapy.com