Lakrisfugde med honning og pekannøtter
Oppskriften gir ca 20 fudge
- 4 dl (220 gram) pekannøtter
- 2 ss rå honning
- 5 myke dadler
- 1 ts rå kakao
- 6 ts lakrispulver eller 4-5 dråper flytende lakris
- litt himalyasalt
SLIK GJØR DU:
- Bland alle ingrediensene sammen i en foodprosessor eller blender til nøttemassen blir klebrig.
- Legg nøttemassen over på bakepapir og brett papiret over og kjevl til du får en avlang jevnt form. Du kan også forme med en slikkepott eller hendene.
- Legg den så i fryseren i minimum 1 time. (rett inn på bakepapiret)
- Ta den ut av fryseren og skjær til kvadratiske lakrisfudge.
- Du kan legge de oppskjærte bitene i en glasskrukke og oppbevar i kjøleskapet eller de kan fryses ned i en tett boks.
- NYT naturlige fugde med honning og lakris
#lakrisfudge #naturlig søtt