En kopp kakao smaker så godt etter en skitur eller gåtur på en kald høst eller vinter dag. Ved å bruke råkako istedenfor raffinert kakao så blir kakaoen rik på antioksidanter og gir et kick til serotoninnivået- vårt lykkehormon. Mandelmelk bidrar med en nøttesmak og kokosblomstsukker gir en karamell smak.
Rett og slett er en kopp lykke
Oppskrift på kakaodrøm
råkakao, mandelmelk og kokosblomstsukker
√ 3 dl mandelmelk
√ 3 ts råkakao
√ 1 ts kokosblomstsukker
Les mer om kokosblomstsukker og sunnere søtning her.
- Varm opp mandelmelken på svak varme, den skal ikke koke, kun varmes opp.
- Tilsett råkakao og kokosblomssukker og rør inn i mandelmelken til alt smeltes sammen. La den stå å godgjøre seg til den blir helt varm uten at den koker.
- Hell over i din ynglingskopp og dryss gjerne over litt råkakao pulver og ceylon kanel. Du kan også vispe litt krem å ha på toppen. NYT!
#kakaodrøm #en kopp lykke
#råkakao#antioksidanter #mandelmelk#kokosblomssukker
- Les mer om helsefordeler med kakao: Kakao