Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Tur, vin og Italienske delikatesser i marka med DNT

8. oktober 2022 kl 15:30 - 19:00

Vi gjentar suksessen og inviterer til italiensk aften med vinsmaking og italienske delikatesser foran peisen på Nedre Gupu, Bærum Turlags hytte i Vestmarka.

Dette blir en kveld som er verdt med å få med seg! Tur, vinsmaking og italienske delikatesser på sjarmerende Nedre Gupu i Vestmarka! Sosialt og hyggelig samvær!  Vi møtes på Franskleiv og går først en tur i Vestmarka før vinsmakingen.

Det vil bli servert mange spennende viner, flere økologiske- tre hvite og tre røde italienske viner-kombinert med oster, italienske delikatesser: parmaskinke og foccatia. Vi avslutter vinsmakingen med en god Italiensk dessertvin og spesial utvalgt mørk nydelig sjokolade fra prisberømte Vigdis Rosenkilde. Gode italienske viner som er tilpasset maten, og faglig foredrag/underholdning om mat og vin.

Vinsmakingen ledes av vinspesialist Mads Endresen og Mette Kristensen. De driver vinbloggen Mads og Mettes vinverden. Mads har vært Telemarksavisa sin dedikerte vinekspert siden 2002. I tillegg til bloggen deler Mads sine vinopplevelser gjennom foredrag og ukentlige vinanbefalinger i TA. Mette har drevet egen restaurant i åtte år. Mette liker å lage mat, og er også spesielt opptatt av å finne gode kombinasjoner mellom mat og drikke. Hun er stadig på oppdagelsesferd i inn- og utland, og vil dele sine opplevelser, kunnskap og erfaring med dere.

 

Program og påmelding på Bærum turlag sine nettsider: www.dnt.no/aktiviteter

Detaljer

Dato:
8. oktober 2022
Tid
15:30 - 19:00
Hjemmeside:
https://www.dnt.no/aktiviteter/145144/910813/

Sted

Vestmarka