Laster Events

« Alle Events

Tur, vin og Italienske delikatesser i marka med DNT

8 oktober 2022 kl 15:30 - 19:00

Vi gjentar suksessen og inviterer til italiensk aften med vinsmaking og italienske delikatesser foran peisen på Nedre Gupu, Bærum Turlags hytte i Vestmarka.

Dette blir en kveld som er verdt med å få med seg! Tur, vinsmaking og italienske delikatesser på sjarmerende Nedre Gupu i Vestmarka! Sosialt og hyggelig samvær!  Vi møtes på Franskleiv og går først en tur i Vestmarka før vinsmakingen.

Det vil bli servert tre hvite og tre røde italienske viner kombinert med oster, italienske delikatesser: parmaskinke og foccatia. Vi avslutter vinsmakingen med en god Italiensk dessertvin og spesial utvalgt mørk sjokolade. Gode italienske viner som er tilpasset maten, og faglig foredrag/underholdning om mat og vin.

Vinsmakingen ledes av vinspesialist Mads Endresen og Mette Kristensen. De driver vinbloggen Mads og Mettes vinverden. Mads har vært Telemarksavisa sin dedikerte vinekspert siden 2002. I tillegg til bloggen deler Mads sine vinopplevelser gjennom foredrag og ukentlige vinanbefalinger i TA. Mette har drevet egen restaurant i åtte år. Mette liker å lage mat, og er også spesielt opptatt av å finne gode kombinasjoner mellom mat og drikke. Hun er stadig på oppdagelsesferd i inn- og utland, og vil dele sine opplevelser, kunnskap og erfaring med dere.

 

Program og påmelding på Bærum turlag sine nettsider: www.dnt.no/aktiviteter

Detaljer

Dato:
8 oktober 2022
Tid
15:30 - 19:00
Hjemmeside:
https://www.dnt.no/aktiviteter/145144/910813/

Sted

Vestmarka