Program og påmelding her: www.dnt.no/aktiviteter

Vi inviterer til italiensk aften med vinsmaking og italienske delikatesser foran peisen på Nedre Gupu, Bærum Turlags hytte i Vestmarka.

Det vil bli servert tre hvite og tre røde italienske viner kombinert med oster, italiensk delikatesser parmaskinke og foccatia. Vi avslutter vinsmakingen med en god amarone-vin og mørk økologisk sjokolade. Totalt seks gode italienske viner som er tilpasset maten, og faglig foredrag/underholdning om mat og vin.

Vinsmakingen ledes av sommelier Svein Lindin – vinskribent og foredragsholder, og driver nettstedet Vinofil. Uformelt, lærerikt og fullt av smaksopplevelser kjennetegner vinkursene hans!

Vi møtes på Franskleiv og går først en tur i Vestmarka før vinsmakingen. Vær- og føreforholdene vil avgjøre hva slags tur det blir. Dette kommuniseres med de påmeldte i forkant av turen. Det er mulig å overnatte i gapahuken på Nedre Gupu om du ønsker å overnatte!

Dette blir en kveld som er verdt med å få med seg! Tur, vinsmaking og italienske delikatesser på sjarmerende Nedre Gupu i Vestmarka! Sosialt og hyggelig samvær!

Vi avslutter kurset med en god amarone vin og mørk økologisk sjokolade. Nydelig kombinasjon!