Program: www.jomfrureiser.no/yogareise/india/himalaya

Dato: 10-22 april 2019 Påsken

INDIA- Smaken av India og en reise innover i seg selv, gjennom yoga, naturen og maten

Yoga i Rishikesh og Trekking i Himalaya

Vi tar deg med på en unik opplevelse i påsken 2019! Yogalærer Rebecca og jeg (Kostholdscoach og turleder Kaisa) gleder oss enormt til denne reisen med mystikk, majestetiske fjell og et mylder av inntrykk. Vi reiser til nord India, til Rishikesh ved foten av Himalaya. Byen har en dyp kulturell og åndelig betydning for hele verden. Hellige elver og fjell danner bakgrunnen for yoga og reflekterende fotturer. Her skal vi bo i totalt seks netter, praktisere yoga, meditere og vi skal fylle kroppen med økologisk spennende og fargerik vegetarmat. Før vi reiser på trekking i Himalayfjellene!

Yoga hjelper oss å se innover, oppdage nye sider ved oss selv og kanskje også veilede oss til å ta gode valg ovenfor seg selv. I kombinasjon med frisk luft, store naturopplevelser og god mat tror vi at dette er en reise som vil sette spor, bidra til personlig vekst og gi deg minner for livet ♥

Foto:
Bilde 1. Tatt av Kaisa på hennes India reise til Himalaya og Rishikesh i 2012. (utenom bilde i midten med tekst 4200 høydemeter)
Bilde 2. Kostholdscoach Kaisa og Yogalærer Rebecca