Eggehakk er en klassisk matrett basert på egg. Eggene, som er basisingrediensen, hardkokes og hakkes sammen med majones, salt og pepper. Eggehakk forveksles ofte med eggerøre som stekes i pannen. Eggehakke smaker kjempe godt og passer som festpålegg eller til helgfrokost med ferskt grovbrød.
Egg – Sunt fett for hjernen og protein for musklene.
Egg inneholder en kombinasjon av proteiner, lecitin, B og D-vitamin, jod, sink og omega-3. Omega-3-nivået varierer mye med hvilke egg som kjøpes. Økologiske egg fra frittgående høner er å anbefale!
Ingredienser:
- 6 hardkokte økologiske egg
- 4 ss kvalitet majones – Berit Nordstrand har lansert en helt ny naturlig majones- verdt å teste!
- urtesalt og nykvernet pepper etter smak
- finhakket urter- gressløk/ dill/persille/timian eller litt finhakket vårløk
Slik gjør du:
1. Hardkokte egg skrelles og deles i små biter med en eggedeler.
2. Bland inn majones og smak til med salt & pepper.
3. Tilsett friske urter eller finhakket vårløk.
4. Smaker veldig godt på ferskt grovbrød. Nyt!
#eggehakk #økologiskegg #urtesalt #Berit Nordstrand majones