You are currently viewing Eggehakk – festpålegg!

Eggehakk – festpålegg!

Eggehakk er et klassisk festpålegg. Eggene, som er basisingrediensen, hardkokes og hakkes sammen med majones, salt og pepper. Eggehakk forveksles ofte med eggerøre som stekes i pannen. Eggehakk smaker kjempe godt og passer som festpålegg eller til helgfrokost med ferskt grovbrød.

[su_quote] Egg – Sunt fett for hjernen og protein for musklene. [/su_quote]

Egg inneholder en kombinasjon av proteiner, lecitin, B og D-vitamin, jod, sink og omega-3. Omega-3-nivået varierer mye med hvilke egg som kjøpes. Økologiske egg fra frittgående høner er å anbefale!

Ingredienser:

  • 6  hardkokte økologiske egg
  • 4 ss kvalitet majones
  • urtesalt og nykvernet pepper etter smak
  • finhakket urter- gressløk/ dill/persille/timian eller litt finhakket vårløk
Slik gjør du:
1. Hardkokte egg skrelles og deles i små biter med en eggedeler.
2. Bland inn majones og smak til med salt & pepper.
3. Tilsett friske urter eller finhakket vårløk.
4. Smaker veldig godt på ferskt grovbrød. Nyt!
#eggehakk #økologiskegg #urtesalt #Berit Nordstrand majones