You are currently viewing Chiapudding med kokos og mango

Chiapudding med kokos og mango

Chiapudding er veldig godt og veldig næringsrikt. Fiber og protein rik. Smakene kan varieres. Denne varianten er med kokos og mango.

Ingredienser

  • 1 pk kokosmelk (Anglamark eller Eldorado kokosmelk)
  • 1 boks gresk yougert (Synnøve 350 gram)
  • 5 ss Økologisk chiafrø
  • 1 ss råhonning eller agavenektar
  • 1/2 ts ekte vaniljepulver
  • klype himalayasalt
  • 1 lime
  • 1 frosset mango i biter
  • Topping
    Kokosflak
    Pecan nøtter

Slik gjør du:

Rør alle ingrediensene til chiapudding i en glassbolle. Kjøp en mango å del den opp i små biter og legg i fryseren. Eller kjøp ferdig frosset oppskåret mango. Mangobitene skal fordeles frossen i chiapuddingen sammen med en skviset lime. Som gir god smak. La chiapuddingen svelle i kjøleskapet minimum 4 timer, men helst over natten. Bruk en glassbolle med lokk slik at du kan ta litt og litt av puddingen over i en liten skål. Serveres med kokosflak og feks pecan nøtter på toppen. Chiapuddingen holder seg fint i kjøleskapet i 3 dager. NYT!

Livet et for kort til å spise prosessert mat