Chiapudding er veldig godt og veldig næringsrikt. Fiber og protein rik. Smakene kan varieres. Denne varianten er med kokos og mango.
Ingredienser
- 1 pk kokosmelk (Anglamark eller Eldorado kokosmelk)
- 1 boks gresk yougert (Synnøve 350 gram)
- 5 ss Økologisk chiafrø
- 1 ss råhonning eller agavenektar
- 1/2 ts ekte vaniljepulver
- klype himalayasalt
- 1 lime
- 1 frosset mango i biter
- Topping
Kokosflak
Pecan nøtter
Slik gjør du:
Rør alle ingrediensene til chiapudding i en glassbolle. Kjøp en mango å del den opp i små biter og legg i fryseren. Eller kjøp ferdig frosset oppskåret mango. Mangobitene skal fordeles frossen i chiapuddingen sammen med en skviset lime. Som gir god smak. La chiapuddingen svelle i kjøleskapet minimum 4 timer, men helst over natten. Bruk en glassbolle med lokk slik at du kan ta litt og litt av puddingen over i en liten skål. Serveres med kokosflak og feks pecan nøtter på toppen. Chiapuddingen holder seg fint i kjøleskapet i 3 dager. NYT!
Livet et for kort til å spise prosessert mat