You are currently viewing Kraftfulle spørsmål å stille seg selv

Kraftfulle spørsmål å stille seg selv

KRAFTFULLE SPØRSMÅL Å STILLE SEG SELV

Vi mennesker har sterke tanke og handlingsmønster boende i oss. Tro og overbevisninger som styrer hverdagen vår. Vi repeterer ofte de samme tankene som gir oss de samme følelsene og handlingene. Bak en hver tanke ligger det en følelse og utifra dette gjør vi en handling (sier og gjør noe). Dette skjer på ubevisst nivå, på autopilot.

Ubevisst så styres vi av følelsene våre, erfaringene våre, tro og overbevisningene våre. Omgivelsene påvirker oss og former oss.  Tar vi egentlig valg utifra vår indre visdom basert på våre egne verdier? Prioriterer vi riktig ?

Her er noen kraftfulle spørmål du kan stille deg selv. Kjenn etter hva svarene er. Søk etter svaret i kroppen (hjerte/intuisjon). Det blir lettere å ta gode riktige beslutninger og få tydelige klare svar når du søker etter svar fra hele deg og ikke bare hodet. 

TID

Hva er det viktigste jeg kan bruke tiden min på nå?

HELSE

Hva er det viktigste jeg skal fokuser på nå?
Hva gir og tar energi i hverdagen?

VALG

Er dette bra for meg?

SE MULIGHET

Hva annet er mulig her?

FORSTÅELSE/ KLARHET

Hva er det jeg skal forstå her? (lære)

EIERSKAP

Hvem tilhører dette? Er det mitt?

Vi plukker opp stemninger og tiltrekker oss energier hele tiden. Hva er det som tilhører deg og hva kan du gi slipp på? Er det tankemønster og følelseresponser du kan kvitte deg med som egentlig ikke tilhører deg?

PRIORITERING

Hva ønsker jeg mer av i livet mitt? Hva skal til for å oppnå det?

#bevisstgjøring