SJOKOLADEPÅLEGG

sjokoladepålegg

Det smaker jo godt med sjokoladepålegg! Mens butikkkjøpte varianter er full av raffinert sukker og planteoljer som ikke er gunstige for kroppen din, så er denne oppskriften full av rene næringsrike ingredienser. Dette nøttesjokoladepålegget med rå kakao (antioksidanter og lykkehormoner), kokosolje og hasselnøtter (godt fett) og naturlig sødme fra råhonning (propolis) gir ren nytelse og glede til kroppen din.

Sjokoladepålegg

∇Denne oppskriften er gluten, melkefri og med naturlig søtning

sjokoladepålegg

Ingredienser

  • 200 g hasselnøtter
  • 4 ss råkakaopulver
  • 3 ss råhonning eller agavesirup (eller dadler)
  • 2 ss flytende kokosolje
  • 1/2 ts vaniljeekstrakt eller ekte vaniljepulver (kan sløyfes)
  • 1 klype himalayasalt

Slik gjør du

sjokoladepålegg

  1. Forvarm ovnen til 150 °C.
  2. Spre nøttene utover en stekeplate og stek midt i ovnen i 8-10 minutter. Ha nøttene over i en foodprosessor / blender og kjør dem på full hastighet til nøttesmør.
  3. Tilsett resten av ingrediensene og kjør blenderen på full hastighet til jevn konsistens.
  4. Oppbevares i lukket glassbeholder i kjøleskapet. Holdbar i en uke.

sjokoladepålegg