Scones er så godt og denne oppskriften er så sunn ♥ Helt uten gluten og høyt innhold av både proteiner og fiber ♥

Oppskrift Scones- proteinrik & glutenfri
Ingredienser 8 stk

• 125 gram økologisk lettkokte havregryn
• 125 gram havremel (kvernet selv fra havregryn)
• 1/2 ts himalayasalt
• 1 ss frø (chia, linfrø og hampfrø feks)
• 2 ts bakepulver
• 1 ss psyllium husk (kan sløyfes)
• en boks cottage cheese
• 2 økologiske egg
• 3 ss extra virgin olivenolje

Slik gjør du:

  1. Bland alle de tørre ingrediensene sammen.
  2. Kjør sammen cottage cheese og egg i en kjøkkenmaskin til en jevn blanding
  3. Bland det tørre og våte sammen. Oljen tilsetter du til slutt.
  4. Smør en muffinsform med olje og lag mellomstore scones baller.
  5. Stekes midt i ovnen i ca 25-30 minutter på 175 grader til de er gyldne og gjennomstekt.
  6. Nyt! Med godt pålegg eller til en herlig salat  ♥

#scones

• Mer inspirasjon? Se flere sunne oppskrifter her.