Raw snickerstrøfler, 10-12 stk

• Oppskriften er glutenfri, fiber og proteinrik kun med naturlig søtning 
• RAW betyr ingen varmebehanding 
– Raw Food er vegansk mat som ikke er varmet til mer enn 42 grader for å bevare enzymer og næring

Ingredienser
 6-7  ferske eller tørket dadler – ca 80 g uten stein
40 g peanøtter (helst uten mye salt og olje)
 1 ss økologiske havregryn, eller bokhveteflak
1 ss rå kakao
en klype himalayasalt

Slik gjør du:

  1. Start med å kjøre dadlene med litt vann til en daddelpaste.
  2. Ha i resten av ingrediensene i en foodprosessor eller blender, og kjør til en jevn masse.
  3.  Trill til munnfulle kuler. Rull i hakkede peanøtter og kakao om du ønsker.
  4. Sett i fryseren en time, etter det er de spiseklare. Snickerstrøflene kan fint oppbevares i fryseren og tines et par minutter i romtemperatur før servering, da smaker de best.