Raw snickerstrøfler, 10-12 stk
• Oppskriften er glutenfri, fiber og proteinrik kun med naturlig søtning
• RAW betyr ingen varmebehanding
– Raw Food er vegansk mat som ikke er varmet til mer enn 42 grader for å bevare enzymer og næring
Ingredienser
√ 6-7 ferske eller tørket dadler – ca 80 g uten stein
√ 40 g peanøtter (helst uten mye salt og olje)
√ 1 ss økologiske havregryn, eller bokhveteflak
√ 1 ss rå kakao
√ en klype himalayasalt
Slik gjør du:
- Start med å kjøre dadlene med litt vann til en daddelpaste.
- Ha i resten av ingrediensene i en foodprosessor eller blender, og kjør til en jevn masse.
- Trill til munnfulle kuler. Rull i hakkede peanøtter og kakao om du ønsker.
- Sett i fryseren en time, etter det er de spiseklare. Snickerstrøflene kan fint oppbevares i fryseren og tines et par minutter i romtemperatur før servering, da smaker de best.