Raw sjokolade & bananbrød

Raw betyr at den ikke er varmebehandlet. Dvs ingen steking! Oppskriften inneholder smarte karbohydrater, sunt fett og naturlig søtning!

Enkel oppskriften på bananbrød som inneholder mange næringsrike ingredienser som havre, mandel, råkakao, kokos og valnøtter. Super som mellommåltid, før/etter trening eller som kos ♥

Ingredienser

♥ 1,5 dl økologisk havregryn
♥ 0,5 dl mandler (kvernet til mel) (alternativ bokhveteflak)
♥ 2 ss kokosmel eller kokosflak
♥ 1 dl  råkakao
♥ en klype himalayasalt
♥ litt ekte bourbon vaniljepulver
♥ 0,5 dl rå økologisk kokosolje
♥ 0,5 dl agavenektar (alternativ flytende honning)
♥ 3 økologiske bananer (kjøp alltid økologiske bananer!)
♥ 1 dl valnøtter

Slik gjør du:
raw bananbrød

  1. Bland alle de tørre ingrediensene godt sammen i en blender/kjøkkenmaskin. Havregryn, mandel, kokos, råkakao, salt og vaniljepulver. Hell over i en bolle.
  2. Bland sammen banan, kokosolje og agavenektar til en jevn sammen. Tilsett så de tørre ingrediensene og bland «lett» sammen.
  3. Tilslutt tilsett grovhakket valnøtter for hånd inn i blandingen. Det er godt med litt tyggekonsistens.
  4. Fordel blandingen utover med en slikkepott i en brødbakeform eller en avlang kakeform som er dekket med bakepapir.
  5. Sett formen i fryseren. Den er spiseklar etter minimum 1 time.
  6. Skjær opp bananbrødet i avlange skiver. Eller i terninger. Etter som du ønsker!
  7. Kan oppbevares i kjøleskap i noen uker eller flere måneder i fryseren.
  8. Perfekt som et lite mellommåltid eller påfyll av energi før/etter trening ♥

#raw #bananbrød #råkakao