Raw appelsinbrownies

∇ Oppskriften er gluten og melkefri kun med naturlig søtning
∇ Raw betyr ingen varmebehanding
–Raw Food er vegansk mat som ikke er varmet til mer enn 42 grader for å bevare enzymer og næring

Ingredienser:

  • 250 gram myke naturlige steinfrie dadler
  • 25 g rå kakao
  • 2 ss flytende økologisk kokosolje
  • saften av en halv liten appelsin
  • 2-3 ts finhakket økologisk appelsinskall
  • 1 ts appelsin essens (kan sløyfes)

Topping

  • Finhakket valnøtter
  • Gojibær
  • Kokosflak

Slik gjør du:

Raw appelsinbrownies med valnøtter, gojibbær og kokosflak

  1. Ha alle ingredienser i en foodprosessor. Miks til du får en jevn myk blanding.
  2. Fordel blandingen med en slikkepott utover på en liten rund kakeform eller en liten avlang brødform (kledd på et bakepapir).
  3. Ha over toppingen og trykk litt ned i brownien.
  4. Legg i fryseren i ca 1 time før den er spiseklar.
  5. Del brownien opp i små biter.
  6. Oppbevares i tett boks i kjøleskap eller fryseren. Så godt at du knapt klarer å stoppe!!!

#dadler#råkakao#appelsin#valnøtter#gojibær#kokosflak 
#antioksidanter #naturlig søtt #ren nytelse

Kilder: Oppskriften er inspirert fra raw food blogg, med en egen vri.