Potetsalat med oregano og reddik

by Kaisa Hafredal

Hjemmelaget potetsalat som passer som tilbehør til de fleste retter ♦

Alt du trenger for å lage denne enkle hjemmelagde potetsalaten er noen gode mandelpoteter som tar kort tid å koke. Avkjøl dem, skjær opp i biter med skallet på og mix inn gode krydder, olivenolje, grønnsaker og frisk oregano ♦

OPPSKRIFT POTETSALAT

Ingredienser (bruk ønsket mengde utifra antall personer)

♦ mandel poteter
♦ finhakket purreløk
♦ reddiker
♦ frisk oregano krydderurt
♦ extra virgin (økologisk) olivenolje
sitron pepper og himalaya/havsalt

Slik gjør du:
enkel potetsalat med oregano og reddik

    1. Start med å koke mandelpotet i ca 15 min. Avkjøl dem.
    2. Del potetene med skallet på i passe biter. Tilsett sitron pepper krydder (Helios har en veldig god en), havsalt eller himalayasalt og kaldpresset olivenolje av høy kvalitet. Vend dette forsiktig godt sammen slik at potetene får godt med krydder og olje på seg.
    3. Så tilsetter du finhakket purreløk og reddiker. Vend forsiktig inn.
    4. Tilslutt topper du med frisk oregano krydder. Bruk en god del. Det setter både god smak og pynter potetsalaten.
    5. Nyt til fisk eller kjøttretter. Eller andre vegetar retter ♦ Det smaker også godt med fetaost i potetsalaten♦

• Mer inspirasjon? Se flere sunne oppskrifter her.