NØTTEBRØD

Enkelt og raskt brød uten elting eller heving.

Brødet er rik på proteiner, fiber og sunne fettsyrer. Gluten og melkefritt!

Ingredienser:

  • 6 egg
  • 1 dl flytende kokosolje
  • 2 ts havsalt/himalayasalt
  • 120 gram av hver av følgende ingredienser; valnøtter, mandler, solsikkerkjerner, gresskarkjerner, linfrø og sesamfrø

Slik gjør du:

  1. Rør sammen alle de tørre ingrediensene i en bolle. Nøttene trenger kun å grovhakkes.
  2. Tilsett vispet egg og flytende kokosolje.
  3. Hell massen i en smurt brødform og la blandingen svelle i 30 min.
  4. Stekes på 175 grader midt i ovnen i ca 50 til 60 minutter.
  5. Oppbevar brødet i kjøleskap slik at det holder seg lenger, spesielt på grunn av fettsyrene.
  6. Nyt med godt pålegg

#nøttebrød #proteinrikt #eltefritt #hevefritt