Jeg har skrevet mange innlegg om naturens helse kraft. (Du finner en oversikt i bunn over alle). Det er fordi jeg til stadighet erfarer hvor kraftfull naturen er. Mitt levebrød er basert på å være mye i kontakt med naturen og jeg blir fremdeles like bergtatt over hvor fantastisk naturen er. Hvor godt det føles etter en dag ute i skogen eller på fjellet. Naturen er stedet jeg finner klarhet og kommer i kontakt med min kreativitet. I naturen er jeg automatisk mindfull. Det blir naturlig og enkelt å være tilstede i nuet. Jeg har en fasinasjon mot trær, høye fjell og havklipper. De gir meg en spesiell styrke og kraft.

 Naturen er det beste stedet å koble av og hente energi.

Den mest verdifulle tiden jeg tilbringer er i naturen. Naturen er en gavepakke til oss mennesker. Den gir oss energipåfyll, naturlig sanseinntrykk som ikke kan sammenlignes med noe annet, frisk luft, ekte lys som stimulerer serotonin nivået i hjernen, naturlig antioksidanter igjennom kontakt med bakken/trær/fjell/hav. Vær ute i naturen så ofte du kan ♥

#Livet er best ute

Alle foto/alle rettigheter: Kaisa Hafredal
Bildene er fra marka på østlandet, Lofoten, Jotunheimen, Mallorca, Mont Blanc og Sør- Afrika.

• Bli med på vandringreiser til mange spennende reisemål med meg

Walk, Walk, Walk! balanseihverdagen/walk-walk-walk-i-naturen

Naturen vet best: balanseihverdagen.sprekeste-kommer-naturen/

Helse på grønn resept : balanseihverdagen/naturopplevelser

• Jording! balanseihverdagen.jording