Lakrisfugde med honning og pekannøtter

Oppskriften gir ca 20 fudge

  • 4 dl (220 gram) pekannøtter
  • 2 ss råhonning
  • 5 stenfrie dadler
  • 1 ts rå kakao
  • 6 ts lakrispulver  eller 4-5 dråper flytende lakris
  • litt himalyasalt

SLIK GJØR DU:

  • Bland alle ingrediensene sammen i en foodprosessor eller god blender til nøttemassen blir klebrig.
  • Legg nøttemassen over på bakepapir og brett papiret over og kjevl til du får en avlang jevnt form. Du kan også forme med en slikkepott eller hendene.
  • Legg den så i fryseren i minimum 1 time. (rett inn på bakepapiret)
  • Ta den ut av fryseren etter at den har stivnet. Fjern papiret og skjær til kvadratiske lakrisfudge.
  • Du kan legge de oppskjærte bitene  i en glasskrukke og oppbevar i kjøleskapet eller de kan fryses ned i en tett boks.
  • NYT naturlige fugde med honning og lakris ♥

#lakrisfudge