kakao

En kopp kakao smaker så godt etter en skitur eller gåtur på en kald høst eller vinter dag. Ved å bruke råkako istedenfor raffinert kakao så blir kakaoen rik på antioksidanter og gir et kick til serotoninnivået- vårt lykkehormon. Mandelmelk bidrar med en nøttesmak og kokosblomstsukker gir en karamell smak.

Rett og slett er en kopp lykke♥

Oppskrift på kakaodrøm

 råkakao, mandelmelk og kokosblomstsukker

3 dl mandelmelk
3 ts råkakao
1 ts kokosblomstsukker
Les mer om kokosblomstsukker og sunnere søtning her.

  1. Varm opp mandelmelken på svak varme, den skal ikke koke, kun varmes opp.
  2. Tilsett råkakao og kokosblomssukker og rør inn i mandelmelken til alt smeltes sammen. La den stå å godgjøre seg til den blir helt varm uten at den koker.
  3. Hell over i din ynglingskopp og dryss gjerne over litt råkakao pulver og ceylon kanel. Du kan også vispe litt krem å ha på toppen. NYT!

#kakaodrøm #en kopp lykke
#råkakao#antioksidanter #mandelmelk#kokosblomssukker

råkakao

  • Les mer om helsefordeler med kakao: Kakao