Favoritt cookies- glutenfri, smarte ingredienser 

Julecookies med mørk sjokolade, ca 8 stk

♥ 100 g romtemperert (Rørsos) smør
♥ 1 dl kokosblomstsukker
♥ 1 Økologisk egg
♥ 1/2 ts himalayasalt
♥ 1,5 dl økologisk havregryn
♥ 0,5 dl bokvetemel
♥ 1/2 ts bakepulver
♥ 100 g mørk økologisk sjokolade

Slik gjør du:

1. Sett ovnen på 175 grader
2. Rør smør og sukker porøst. Tilsett egg, salt og havregryn.
3. Bland mel og bakepulver sammen og vend det inn i røren.
4. Tilslutt tilsettes grovhakket sjokolade.
5. Kle bakebrett med bakepapir og form til 8 mellomstore cookies.
6. Stekes midt i ovnen i ca 12 minutter til de er gyldne. De skal bli sprø og litt myke i midten. Obs. de sveller ut når de stekes, så lag godt med mellomrom på brettet.
7. Avkjøl helt på brettet før servering ♥

Nyt med fin julemusikk og en god kopp te eller kaffe ♥