Eggehakk er en klassisk matrett basert på egg. Eggene, som er basisingrediensen, hardkokes og hakkes sammen med majones, salt og pepper. Eggehakk forveksles ofte med eggerøre som stekes i pannen. Eggehakke smaker kjempe godt og passer som festpålegg eller til helgfrokost med ferskt grovbrød.

Egg – Sunt fett for hjernen og protein for musklene

Egg inneholder en kombinasjon av proteiner, lecitin, B og D-vitamin, jod, sink og omega-3. Omega-3-nivået varierer mye med hvilke egg som kjøpes. Økologiske egg fra frittgående høner er å anbefale!

Ingredienser:

  • 6  hardkokte egg
  • 4 ss kvalitet majones – Berit Nordstrand har lansert en helt ny naturlig majones- verdt å teste!
  • urtesalt og nykvernet pepper etter smak
  • finhakket urter- gressløk/ dill/persille/timian eller litt finhakket vårløk

Slik gjør du:

1. Hardkokte egg skrelles og deles i små biter med en eggedeler.
2. Bland inn majones og smak til med salt & pepper.
3. Tilsett friske urter eller finhakket vårløk.
4. Smaker veldig godt på ferskt grovbrød. Nyt!

#eggehakk #økologiskegg #Flor de sal urtesalt #Berit Nordstrand naturligmajones