Blog

110 of 229 items

Ny vandringsreise til vindistriktet Piemonte – Italia

by Kaisa Hafredal

En ny vandringsreise til mitt favoritt land- ITALIA! Denne uken har jeg vært i Piemonte og gått opp vandringsetappene, funnet flotte overnattingsteder og små perler av vinbarer og resturanter i de små byene i Piemonte. Solen skinte hele uken og det var lite spor av snø langs stien.  Reisen ble flottere enn jeg kunne forestille […]

Bananbrød

by Kaisa Hafredal

Bananbrød er veldig godt til kaffekos eller som turmat. I denne oppskriften er mel byttet ut med speltmel. Sukker byttet ut med kokosblomstsukker. I tillegg tilsettes litt ekstra fiber og sunne fettsyrer fra linfrø og valnøtter. En god variant som smaker godt og samtidig har byggeklosser for kroppen! Ingredienser • 2 økologiske bananer • 1 […]

Min første vandringsreise åpent for menn!

by Kaisa Hafredal

I 2018 hadde jeg to vandringsreiser til det fasinerende og spennende landet, Sør-Afrika. I år har jeg laget et nytt program for vandringsreise i området rundt Cape Town med vindistriktene og det sørligste punktet i Sør-Afrika, Cape point. Det er i samarbeid med Jomfrureiser, men denne reisen er også åpnet for menn! Noe jeg syntes […]

Eva’s reisebrev: Vandringsreiser med Kaisa

by Kaisa Hafredal

Er du glad i å reise, liker turer/friluftsliv og har kanskje ikke noen å reise sammen med så er vandringsturer med jomfrureiser kanskje noe for DEG 🙂 Eva har vært på 3 vandringsreiser med turleder Kaisa Hafredal og er klar for sin 4 reise til Mont Blanc til sommeren 2019. Les innlegget på Jomfrureiser sin […]

Siv’s reisebrev fra fotturen Tour Mont Blanc

by Kaisa Hafredal

«Turen rundt Mont Blanc som jeg hadde sett slik frem til ble virkelig et minne for livet», skriver Siv, som var deltaker på vandringsreisen med turleder Kaisa Hafredal i september 2018 . Les innlegget på Jomfrureiser sin reiseblogg: blogg.jomfrureiser.no/reisebrev-fra-3-land-fottur-tour-de-mont-blanc/ Lyst til å oppleve denne spennende reisen i 2019? Se reisen her: www.jomfrureiser.no/mont-blanc-fottur-i-frankrike-italia-og-sveits

Aktivitetsreiser med Jomfrureiser i 2019

by Kaisa Hafredal

Bli med på tur i 2019! Reiseopplevelser for kropp og sjel! ♦ Les omtaler og referanser fra tidligere reisende her ♦ REISE KALENDER 2019 ♦ NY TUR! India- Yoga og trekking i Himalaya med indiske delikatesser. 10-22 april 2019 Påsken! Få plasser! Program:: www.jomfrureiser.no/yogareise/india/himalaya ♦ Italia- Amalfi- Kysvandring og Italienske delikatesser 4-11 mai 2019 Program: www.jomfrureiser.no/amalfikysten-fotturer-med-kaisa ♦ Kreta – Sporty vandring og sunn mat 25 […]

Favoritt Julecookies med mørk sjokolade og havre

by Kaisa Hafredal

Favoritt cookies- glutenfri, smarte ingredienser  Julecookies med mørk sjokolade, ca 8 stk ♥ 100 g romtemperert (Rørsos) smør♥ 1 dl kokosblomstsukker♥ 1 Økologisk egg♥ 1/2 ts himalayasalt♥ 1,5 dl økologisk havregryn♥ 0,5 dl bokvetemel♥ 1/2 ts bakepulver♥ 100 g mørk økologisk sjokolade Slik gjør du: 1. Sett ovnen på 175 grader2. Rør smør og sukker […]

Sjokolademousse- himmelsk god og med byggeklosser til kroppen

by Kaisa Hafredal

Sjokolademousse, oppskrift til 2 personer ♥ 1 avokado♥ 1 økologisk banan♥ 2 ss råkakao♥ 2 ts raw agavesirup eller råhonning♥ litt himalayasalt/havsalt Slik gjør du: 1.Bland alle ingrediensene til en glatt masse i en blender eller med en stavmikser. 2. Servere med en gang i en serveringsskål. Pynt med kakaonibs og litt frisk mynte. Eller tørket […]

Avokado og basilikum Hummus

by Kaisa Hafredal

Avokado og basilikum Hummus Kikerter og tahini er hovedingrediensen i klassisk hummus. Utover det er det kreativiteten som styrer de ulike smaksvariantene. Jeg er stor fan av hummus og på min siste reise til Sør- Afrika så fikk jeg smake på en variant med basilikum og avokado. Kjempe god! Ingredienser: ♥  250 g hermetiske kikerter, […]

Spis grønnere, grovere og smartere

by Kaisa Hafredal

Kroppen trenger ULIKE næringsstoffer for å få ALLE de byggeklosser den trenger til å vedlikehold vev, celler, immunforsvar og til å omsette optimal energi. Varier med ulike råvarer, ulike farger og smaker. Unngå å velge det samme til frokost, samme pålegg på brødskiven, til middag og kveldsmat som du alltid gjør. Varier måltidene!